Restonomi – Palveluliiketoiminnan kehittäjä
-
Opinnäytetyö Subwayn ruokahävikistä
-
Seikkailu Toscanan auringon alla: Restonomin syventävä harjoittelu Italiassa
-
Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa, osa 3
-
Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa, osa 2
-
Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa
-
Ravitsemusterveyden edistämistä monimuotoisen intensiiviopintojakson avulla
-
Messut markkinointikeinona - Lakeus kokkaa 2023
-
Restonomiopiskelijat ottivat jälleen mittaa toisistaan Restokisoissa
-
Jälkiruokien loihdintaa VeRa-hankkeen oppimistapahtumassa
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa leivottiin vegaanisia herkkuja