Restonomi – Palveluliiketoiminnan kehittäjä
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Opinnäytetyö Subwayn ruokahävikistä 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Seikkailu Toscanan auringon alla: Restonomin syventävä harjoittelu Italiassa 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa, osa 3 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa, osa 2 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Restonomiopiskelijoiden matka Mestarikoulu 2024 -kilpailussa 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Ravitsemusterveyden edistämistä monimuotoisen intensiiviopintojakson avulla 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Messut markkinointikeinona - Lakeus kokkaa 2023 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Restonomiopiskelijat ottivat jälleen mittaa toisistaan Restokisoissa 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Jälkiruokien loihdintaa VeRa-hankkeen oppimistapahtumassa 
- 
    
    
        
        
        
                
            
        Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa leivottiin vegaanisia herkkuja 
