Restonomi – Palveluliiketoiminnan kehittäjä
-
Maistuvia reseptejä ikäihmisille Planning of menus -opintojaksolla
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa oli vuorossa vegaani- ja kasvisruokapäivä
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio jatkui riistateemalla
-
Kuulumiset ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin toisesta studiopäivästä
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin pilotointi starttasi käyntiin
-
Restonomin monimuoto-opiskelu toi lisää näkemystä ja itsevarmuutta
-
Syventävä harjoittelu Ravintola Bodomin Kartanolla
-
Messut markkinointikeinona – teoriasta käytäntöön
-
Virkeänä viikonloppuun villiyrttien ja koivunmahlan voimalla
-
Tietoa, taitoa ja rohkeutta kansainväliseltä ravitsemusterveyden edistämisen opintojaksolta