Nepalilaislähtöinen Abhinav opiskelee toista tutkintoaan ja johtaa hotellia Seinäjoella | SeAMK Blogit

Nepalilaislähtöinen Abhinav opiskelee toista tutkintoaan ja johtaa hotellia Seinäjoella

Blogi:
Henkilö katsoo ulos ikkunasta.
Abhinav Karna on inspiroiva esimerkki siitä, miten avoin asenne, omistautuminen ja koulutuksen arvostaminen voivat avata ovia uusiin mahdollisuuksiin.

Abhinav Karna, hotelli Sorsanpesän nepalilaislähtöinen päällikkö, on kiitollinen SeAMKin tarjoamasta opiskelukokemuksesta ja sen luomasta avoimesta ja kannustavasta ilmapiiristä.

– Opiskeluaikana opin arvostamaan SeAMKin yhteisöllisyyttä ja avointa kommunikaatiota opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä, jotka ovat olleet keskeisessä roolissa myös minun nykyisessä työssäni, Abhinav sanoo.

Abhinav aloitti SeAMKissa tradenomiopinnot 2008 ja suorittaa tällä hetkellä YAMK-tutkintoa SeAMKilla.

SeAMKin koulutus tarjosi Abhinaville paitsi tärkeää ammatillisia taitoja myös vankan perustan suomen kielen oppimiselle, mikä oli ratkaisevassa asemassa työpaikan löytämisessä.

– Suomen kielen taito avasi minulle ovia työmarkkinoilla ja auttoi minua integroitumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja työelämään, hän jatkaa.

Nyt Abhinav käyttää oppimiaan taitoja ja kokemuksiaan edistääkseen ymmärrystä ja kunnioitusta eri kulttuureja kohtaan hotellissaan. Hän on vakuuttunut siitä, että koulutuksella ja kielitaidolla on merkittävä rooli työpaikan löytämisessä ja menestymisessä Suomeen tuleville kansainvälisille lahjakkuuksille.

Abhinav Karna on inspiroiva esimerkki siitä, miten avoin asenne, omistautuminen ja koulutuksen arvostaminen voivat avata ovia uusiin mahdollisuuksiin ja edistää yhteisöllisyyttä ja ymmärrystä kulttuurien välillä.