SeAMKissa opetus on hyvin kiinni modernissa maailmassa | SeAMK Blogit

SeAMKissa opetus on hyvin kiinni modernissa maailmassa

Blogi:

Olen Marika Valkeala, 38 v. ja opiskelen SeAMKissa agrologiksi. Kotoisin olen Helsingistä, ja olen nyt muutaman mutkan kautta päätynyt asumaan Etelä-Pohjanmaalle ja tarkemmin ottaen Ilmajoelle. Olen toiminut maatalousyrittäjänä yhteensä 11 vuoden ajan. Minulla on ollut lypsylehmiä Pohjois-Savossa parsinavetassa sekä Ilmajoella hoidin ex-mieheni kanssa ensin satelliittisikalaa, joka lopulta muutettiin lypsylehmille yhden robotin yksiköksi. Opintoja on takana maatalousyrittäjän perustutkinto sekä yrittäjän ammattitutkinto. Olen nyt toista vuotta suorittamassa agrologin opintoja päiväopintoina.

Opiskelu SeAMKissa on ollut erittäin kiinnostavaa ja miellyttävää. Koulun kampusalue on todelle hieno ja toimiva. Henkilökunta sekä opettajat todella mukavia ja innostavia. Koulussa on hienosti panostettu viihtyvyyteen ja kansainvälisyys on nostettu myös vahvasti esille. Täällä todella hyvin suositellaan ja kannustetaan esimerkiksi lähtemään ulkomaille vaihtoon taikka harjoitteluun. Opettajat ovat hyvin modernissa maailmassa kiinni ja opetusmetodit on ollut raikkaita.

Hyvin on tällainen vähän vanhempikin täti-ihminen pärjännyt ja jaksanut nuorison matkassa. Suosittelen lämpimästi tutustumaan laajoihin opiskelumahdollisuuksiin Seinäjoella ja SeAMKissa!

Marika Valkeala
Agrologiopiskelija