”Opiskeluaikana tehdyt kontaktit ovat olemassa vielä opiskelujenkin jälkeen” | SeAMK Blogit

”Opiskeluaikana tehdyt kontaktit ovat olemassa vielä opiskelujenkin jälkeen”

Blogi:
Henkilökuva.

Olen Alexandr Garbali, syntyjäni Moldovasta, mutta Ilmajoella kasvanut ja elänyt. Ennen SeAMKia opiskelin ammattikoulussa rakennuslinjalla. SeAMKissa aloitin rakennustekniikan insinöörin opinnot syksyllä 2017 ja valmistuin keväällä 2021.

SeAMKin opintojen aikana halusin erityisesti kehittyä rakennusfysiikassa sekä työnjohtamistaidoissa. Parhaiten opiskeluajoista muistiin on jäänyt koulukaverit ja opiskelijaelämä. Ne toivat mukavaa vaihtelua normaalin kouluarjen rinnalle. Parasta opiskeluissa oli juurikin ne koulun aikana tehdyt uudet kontaktit, jotka ovat voimassa vielä opiskelujenkin päättymisen jälkeen.

Tällä hetkellä työskentelen Vantaalla Firalla työnjohtajana. Tulevaisuudessa haluan työskennellä ison rakennusyrityksen tuki- ja johtotehtävissä. Ennen sitä haluan kuitenkin toimia vähintään yhden työkohteen vastaavana mestarina.

Suosittelen rakennustekniikan insinöörin opintoja kaikille sellaisille henkilöille, jotka haluavat työskennellä sisäsiistillä alalla, jossa pääsee näkemään oman kädenjälkensä työssään. Myös parhaat oikeudet ja edut työntekijänä ovat hyvä motivaattori tälle alalle hakemiseen.

Alexandr Garbali
Rakennustekniikan insinööri (AMK)
SeAMK alumni