Hoitoala vaihtui agrologiopintoihin | SeAMK Blogit

Hoitoala vaihtui agrologiopintoihin

Blogi:

Olen Tiitu 28 vee, seinäjokinen alanvaihtaja ja agrologiopiskelija. Taustaa minulla on lähihoitajaopinnoista, ylioppilastutkinnosta ja eläintenhoitajaopinnoista. Työelämästä kokemusta on kertynyt hoitoalalta useammalta vuodelta. Tällä hetkellä opiskelen toista vuotta SeAMKissa agrologiksi ja näillä näkymin painotan opintoni maatalousyrityksen tuotantoprosesseihin, mutta tämä voi vielä muuttua tässä opiskelujen aikana.

Yrittäjäksi minusta ei ole, eikä meillä ole kotitilaa, jota lähtisin jatkamaan. Aloitin agrologiopinnot syksyllä 2021 ja jäin vakityöstäni opintovapaalle. Parasta opiskelussani on monikin asia. Päällimmäisenä on ehdottomasti uudet ystävät ja sosiaaliset kontaktit. Näiden lisäksi parasta on se, kun tajuaa löytäneensä oman alan ja kun opiskelussa on intohimoa mukana, siihen panostaa täysillä.

Tällä hetkellä takana on ensimmäinen työharjoittelu, jonka tein isossa 500 lypsylehmän navetassa. SeAMKin opintoja suosittelen kaikille, jotka vähänkään haaveilevat opiskelusta. Valmistumisen jälkeiset tulevaisuudensuunnitelmat eivät ole vielä täysin kirkkaana mielessä, mutta haaveilen tämän alan asiantuntijana työskentelystä tai esihenkilötason työtehtävistä.

Tiitu
Agrologiopiskelija