Haaveena aina korkeakoulututkinto | SeAMK Blogit

Haaveena aina korkeakoulututkinto

Blogi:

Olen Katja Saarinen ja olen monimuoto-opiskelijana SeAMKissa. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani suurtalouskokki ja sen jälkeen olen opiskellut useampia ammattitutkintoja sekä erikoisammattitutkintoja. Olen opiskellut aina oppisopimuksella työnohessa, koska olen kokenut, etten sovi koulun penkille.

Haaveeni on kuitenkin aina ollut saavuttaa korkeakoulututkinto. Töitä olen tehnyt 16-vuotiaasta asti ja 21-vuotiaana aloitin ensimmäisessä esimiestehtävässä. Asun Tampereella, mutta viimeisimmän koulutukseni suoritin Helsingissä erikoisammattitutkintona.

Nyt olen saavuttanut yhden haaveeni ja saan opiskella Seinäjoen ammattikorkeakoulussa restonomiksi. Opiskelut aloitin tammikuussa 2021. Seinäjoella on otettu minut hyvin vastaan ja olen saanut apua ja tukea opiskeluun. Pelkäsin hiukan, että osaanko ja olenko korkeakoulutasoinen opiskelija, mutta onnekseni olen saanut huomata, että meitä ohjataan todella hyvin ja kannustetaan oppimaan. Keskustelut ja oppiminen on tehty helpoksi ja tehtäviä on sopivassa määrin. Meillä on helppoa kysyä ohjausta ja opon kanssa käydään tasaisesti läpi omaa oppimista.

Voin lämpimästi suositella Seinäjoen ammattikorkeakoulua ihan kaikille, jotka haluavat itseään kehittää ja oppia uutta alasta!

Katja Saarinen
Opiskelija
Restonomi (AMK), SeAMK