Kampuselämää SeAMKilla | SeAMK Blogit

Kampuselämää SeAMKilla

Blogi:
Henkilö istumassa sohvalla ja kirjoittamassa opinnäytetyötä.
Opinnäytetyön parissa.

🍁 Syksy on täällä ja niin myös opintojaan jatkavat opiskelijat! Miltä elämä kampuksella oikein maistuu? Kysyimme sitä suoraan opiskelijoiltamme, jotka ovat eri vaiheissa opintojaan ja edustavat eri aloja. Tässä heidän ajatuksiaan siitä, mikä tekee SeAMKista erityisen paikan opiskella.

👨‍⚕️ Kasperi, 4. vuoden fysioterapian opiskelija, kuvailee SeAMKin ilmapiiriä mukavan rennoksi, mikä tekee opiskelusta sujuvaa ja stressitöntä. Hän arvostaa erityisesti kampuksen kompaktia kokoa ja helppoutta, mikä tekee arjesta sujuvaa. Kaikki on lähellä ja helposti saavutettavissa. Opinnäytetyön tekeminen on hänelle mahdollisuus syventyä aiheeseen, joka kiinnostaa ja kehittää itseään ammatillisesti.

👩‍⚕️ Aada, 4. vuoden sairaanhoitajaopiskelija. Hän mainitsee, että opiskelijabileet ovat tärkeä osa opiskelukokemusta. Ne tuovat yhteen opiskelijat eri aloilta ja luovat yhteisöllisyyttä. Lisäksi Aada arvostaa oman alansa harjoitteluja, jotka ovat olleet erittäin opettavaisia ja auttaneet häntä kasvamaan tulevassa ammatissaan. Myös kampuksen läheisyys kotipaikkakuntaan oli yksi merkittävä tekijä, miksi hän valitsi SeAMKin.

Henkilön käsi käyttämässä kannettavaa tietokonetta.
Koulutehtäviä tekemässsä.

👨‍🌾 Aatu, 3. vuoden agrologiopiskelija, kokee SeAMKin ilmapiirin erittäin yhteistyöhaluiseksi ja yhteisölliseksi. Hän on erityisen tyytyväinen siihen, kuinka mukavia ja kannustavia opettajat ovat, ja kuinka hyvin he tukevat opiskelijoita opinnoissaan. Hyvät opiskelijakaverit tekevät opiskelusta mielekästä ja auttavat jaksamaan haastavinakin hetkinä.

👩‍💼Hannele, opiskelee psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksessa ja on vaikuttunut SeAMKin kansainvälisestä ilmapiiristä ja kampuksen kauniista miljööstä. Hannele kokee, että opinnot tarjoavat hänelle mahdollisuuden paitsi ammatilliseen kasvuun, myös henkilökohtaiseen kehitykseen. Matka itsensä kehittämisessä on vasta alussa. Hän pitää koulutuskokonaisuutta laadukkaana, ja täydennyskoulutuksen sisältö vastaa hänen odotuksiaan.

Henkilö istumassa kampusrannassa amfiteatterilla. Taustalla näkyy kampusta ja joki.
Kampusrannan amfiteatterilla on hyvä hengähtää kesken koulupäivän.

👨‍🌾MD Munemul, kansainvälinen agri-food engineering -opiskelija, on ollut tyytyväinen päätökseensä tulla opiskelemaan SeAMKiin. Hän kuvailee kokemustaan positiiviseksi ja tuntee, että SeAMK on todella tervetullut paikka kansainvälisille opiskelijoille. Opettajat ovat olleet ystävällisiä ja avuliaita. Myös opiskelija-aktiviteetit ovat tuoneet iloa arkeen ja auttaneet sopeutumaan uuteen ympäristöön. Lisäksi hän ihailee Seinäjoen kauneutta ja pitää aluetta erinomaisena paikkana opiskella ja asua.

Tällaista on opiskelu SeAMKissa. Monipuolista ja yhteisöllistä!

Joki, jossa meloo henkilö. Taustalla näkyy Frami F rakennus.
SeAMKin kampuksen läpi virtaa kaunis joki.